Onko haaveissasi uuden talon rakentaminen? Etsitkö toteuttajaa vapaa-ajan asunnollesi tai mökillesi? IKM-Rakennus tekee kaiken uudisrakentamisen Forssassa ja lähialueilla, kuten Someron ja Karkkilan seuduilla. Teemme rakennusurakkasi alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Osaava uudisrakentaja

Vuonna 2002 perustettu yrityksemme tekee vahvalla ammattitaidolla kaikki uudisrakentamiseen liittyvät työt. Hoidamme urakat suunnittelusta viimeistelyyn osaavin ottein ja yhdessä sovitussa aikatauluissa pysyen. Myöskään urakan kustannukset eivät pääse kanssamme yllättämään!


Tarjoamme kokonaisvaltaista uudisrakentamista ensisijaisesti yksityisasiakkaille, mutta toimimme tarvittaessa myös rakennusalan yritysten aliurakoitsijana suuremmilla työmailla. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Forssan alue ja lähiseutu. 

Rakennamme omakotitalot ja mökit

Uudet omakotitalot, puutalot, vapaa-ajan asunnot ja kesämökit syntyvät ammattilaistemme käsissä sekä valmiiden talo- ja mökkipakettien pohjalta että perinteisesti piirustusten mukaan pitkästä tavarasta. Pitkä kokemuksemme hyvin monenlaisista rakennusprojekteista takaa sen, ettei meillä mene sormi suuhun vaativissakaan urakoissa.

Uudisrakentamisessa on hyvä valita kumppaniksi sellainen tekijä, jolla on kokonaisuuden hallinnasta riittävästi kokemusta. Meiltä sitä löytyy. Olemme apunasi kaikissa rakentamisen vaiheissa talon suunnittelusta alkaen. Autamme valitsemaan parhaat rakennusmateriaalit ja aikatauluttamaan työt siten, että projekti etenee sujuvasti. Asiakkaanamme voit olla varma, että uuden talosi yksityiskohdatkin on rakennettu huolellisesti. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota kohteeseen myös esimerkiksi kaikki tarvittavat LVIS-työt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teemme myös piharakennukset ja terassit

Uudisrakentamisen palvelumme kattavat omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen ja mökkien rakentamisen lisäksi erilaisten piharakennusten rakentamisen. Rakennamme niin varastot, vajat, autotallit, autokatokset kuin pihasaunatkin kokenein ottein. Teemme myös esimerkiksi terassit, grillikatokset, huvimajat ja leikkimökit tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää palveluistamme!

Etsitkö uudisrakentamisen osaajaa taloprojektiisi Forssan seudulla?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!